Hieronder vindt u ze opgesomd volgens aftsand van het hotel.
Vanuit zijn open keuken serveert Wouter Creytens zowel klassiekers uit de nationale keuken als internationaal geïnspireerde gerechten.
In het authentiekste straatje van Izegem bevindt zich eetcafé 't Hemelhuys. In een gezellig kader biedt gastvrouw Melissa u een mix van verse streekgerechten en een uitgebreide bierkaart aan, al dan niet in klein of groot tijdsbestek. U bent van harte welkom iedere dag vanaf 14u30, behalve op woensdag. Wij aanvaarden alle betaalkaarten
Ramona en Davide ontvangen u in een stijlvol restaurant. De Italiaanse gerechten zijn mooi afgewerkt en "top" om te eten.
Je kan er ook terecht voor diverse afhaalgerechten en pizza's.
De pizza's worden er vers bereid onder het oog van de klanten in het restaurant.
Onze open keuken is een grote troef, we werken er dan ook alleen met de allerbeste en vooral verse producten.
In Bistro Vincent, ons restaurant te Izegem wordt u ontvangen alsof u een vriend aan huis bent. Door de verscheidenheid aan formules en de familiale sfeer is Bistro Vincent op ieders maat gesneden en kunt u er terecht voor een verfijnde maaltijd. Het interieur wekt zuiderse taferelen op. U kunt er tafelen in een gezellige cottagestijl. In de zomer beschikken we over een afgesloten en zonnig terras.
Reeds meer dan vijfentwintig jaar is restaurant Ter Weyngaerd een gevestigde waarde in Izegem. In 1997 is het restaurant verhuisd naar een herenhuis net buiten het centrum van de stad.
Van zakenlunches tot gastronomie
Chef Geert Vandermersch biedt een gastronomisch menu aan met 1 of 2 voorgerechten en keuze hoofdgerecht.
Een uitgebreide wijnkaart
Sonja Pattyn staat niet enkel in de zaal, maar is ook sommelier. Zij stelt de wijnkaart samen en helpt u graag bij uw keuze, zodat wijn en gerecht een harmonisch geheel vormen.
Goede smaak kent geen grenzen en op de wijnkaart vind je dan ook wijnen uit minder gekende regio’s zoals Australië en Zuid-Amerika.
De chef van Restaurant Retro, Guy Deneweth, volgde een opleiding in de hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde en kwam zo in gereputeerde restaurants in Frankrijk terecht, zoals Vallon-de-Valrugues (Saint-Rémy-De-Provence) en Château d'Urbilhac (Lamastre). Na deze leerschool deed hij verdere beroepskennis op bij Filip Bogaert in 't Oud Konijntje te Waregem.
Zo leerde chef Guy Deneweth de verschillende smaken te onderscheiden om iedere maand een verfijnd menu en suggesties op te stellen, die niet alleen een streling voor de tong zijn maar u ook als een smaakvol schilderij voorgeschoteld worden. En dan liefst nog met een Provençaals tintje. Want wat is er nu beter dan de verse geur van rozemarijn en basilicum?
Joris Laflère die reeds meer dan 15 jaar in onze zaak werkt heeft inmiddels de knepen van het vak geleerd aan Guy, samen met Gaytan Callebaut en Guillaume De Abrue leiden zij nu samen het dynamisch keukenteam onder het waakzaam oog van Guy die All round keuken aan zaal beheerd.
Al sinds 1993 is onze charmante bistro de culinaire realiteit in Izegem. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe ontdekkingen en delen vol enthousiasme onze passie met iedereen die aan tafel schuift.
Door onze uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding komen menig levensliefhebber dan ook graag bij ons eens lekker eten. In onze bistro valt vooral de haard op, een leuk contrast met het no-nonsense interieur en het groene decor van de Melkmarkt. Tijdens zomerse dagen is het heerlijk tafelen op het terras in de verkoelde schaduw van de Vrijheidsboom uit 1920.
Wij vergeten ook de jongsten niet, dagelijks serveren we een vijftal kindergerechten.
Faggio Rosso laat je genieten van een uitstekende keuken in een aangenaam kader. Wij bieden u een ruime keuze aan zowel Belgische als Italiaanse gerechten.
Op onze gezellig terras kunt u in het centrum van Izegem genieten van culinair plezier.
Naast hetgeen beschikbaar is van onze afhaalkaart bieden wij ook steaks, visgerechten, salades en authentieke Italiaanse pizza's aan.
Het Bierkasteel heeft er met Michelle’s Pub een nieuwe trekpleister bij. Daarmee maakt de zesde generatie binnen onze brouwersfamilie zijn intrede. Michelle’s Pub wil een gemoedelijk kader creëren waar voortaan ook passanten en liefhebbers van onze bieren welkom zijn. Het wordt een verlengstuk van onze brasserie waar ook de brouwerijbezoekers van hun tasting zullen kunnen genieten. Michelle studeerde af aan de hotelschool Ter Duinen en genoot ook een opleiding aan de School for Butlers and Hospitality in Hertsberge. Er zijn 7 bieren op tap verkrijgbaar en de rest van ons gamma op fles. Daarnaast bieden we ook een basis food kaart en biercocktails aan. meer info: www.bierkasteel.be/michellespub
Villared is een begrip in het West-Vlaamse Izegem en omstreken. Eyecatcher is het behang met flamingoprint. Op de kaart staan klassiekers met een twist en avontuurlijke gerechten voor durvers.
In restaurant La Durée wordt sinds april 2007 inventief en elegant gekookt. Wars van elke oppervlakkige culinaire Spielerei. Chef Angelo Rosseel houdt het bij een eerlijke keuken waarbij enkel voor de beste ingrediënten een hoofdrol is weggelegd.